Tisztelt Szülők!

 

Most már két hét letelt a digitális oktatásra való átállásunk után. Szeretnénk megköszönni Önöknek a segítségüket és erőfeszítésüket azért, hogy viszonylag gördülékenyen megtörtént a váltás.

A rendszerek ismerete, használata új volt mind a diákok, mind a tanárok számára, ezért adódott néhány probléma, amit igyekeztünk megoldani. Kérjük, ha gondolják, mindennemű észrevételüket osszák meg velünk az 

igazgato@dobo-eger.sulinet.hu,

nevigh@dobo-eger.sulinet.hu

tanigh@dobo-eger.sulinet.hu email-címeken.

A héten a kollégáimtól adatszolgáltatást kértem, melyből kiderült, hogy több tanulónk egy vagy több tantárgyból nem reagál a pedagógusok által kiadott feladatokra, teendőkre. Ennek lehet  több oka is: technikai problémák, időnként a feladatok mennyisége, de előfordulhat egyszerű tanulói hanyagság is. Remélem, ez a negatív hozzáállás az új rendszerhez  mára megváltozott. Ha bármilyen problémájuk van, kérem, jelezzék, segítsék gyermekeiket a rendszeres tanulásban. Mi igyekszünk a lehető legtöbb segítséget nyújtani.

Az értékelés ugyanúgy történik a digitális térben, mint az iskolába járás idején, de az értékelésnél beszámítjuk, ha  a tanuló rendszeresen megoldja feladatait. A félév során jegyeket kell szerezniük, tanáraink törekedni fognak minimum a heti óraszámnak megfelelő jegy meglétéről, amiből minimum egy témazáró nagydolgozat lesz. A dolgozatok értékelése a Pedagógiai Programunkban elérhető módon fog megvalósulni. (www.dobo-eger.sulinet.hu/dokumentumok.html)

 

Tisztelettel:

 

Egri Dobó István Gimnázium vezetősége