Tisztelt Érdeklődő!

 Az Egri Dobó István Gimnázium ideiglenes felvételi jegyzékének tanulmányozása előtt kérjük, olvassa el az alábbi tájékoztatót, mely megkönnyítheti a rangsorokban való tájékozódást és az adatok értelmezését.

~        Minden hozzánk jelentkezett 8. évfolyamos diák megtalálható minden olyan tagozat rangsorában, amelyre jelentkezett.

~        A rangsorokban a diákok oktatási azonosítóval vagy jeligével szerepelnek.

~        Mivel egy diák több tagozatot is megjelölhetett iskolánkban és mindegyikben rangsorolásra került, de csak egy tagozatra nyerhet felvételt, a többi tagozatban elfoglalt helye fel fog szabadulni, így a rangsorban mögötte állók feljebb kerülhetnek majd.

~        Azon diákok helye is felszabadul majd a rangsorokban, akik ugyan a mi iskolánkba is jelentkeztek, de nem az első helyen s így más iskolába nyernek majd felvételt.

~        Ezek alapján megállapítható, hogy a felvételi keretszámnál magasabb sorszámmal is be lehet majd kerülni az egyes tagozatokra. Azonban az, hogy mely tagozatokon ez mit jelent, csak a győri központ által április 20-án kiküldött jegyzékből derül majd ki, ezért addig szíves türelmüket kérjük.

 

Amennyiben az ideiglenes jegyzékkel vagy a tanulói adatlap esetleges módosításával kapcsolatban további kérdései vannak, felteheti azokat telefonon az intézményvezetőnek (36/312-019) vagy az intézményvezető-helyettesnek (36/312-717/21-es mellék).

ideiglenes rangsor